Unga arrangörsnätverket söker dig som vill utveckla och stötta framtidens arrangörer

Nu söker vi dig som brinner för livemusik, vill utveckla och stötta framtidens arrangörer, gillar att vara på resande fot och älskar medlemsutveckling!

Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att utveckla, driva, rapportera och styra föreningens arbete tillsammans med kanslichef.

  • Du har ett tydligt uppdrag och mål satta av föreningens årsmöte och ideella styrelse men även stor kreativ frihet. Det är ditt ansvar att planera, genomföra, dokumentera och kvalitetssäkra föreningens löpande verksamhet.
  • Du ansvarar för samarbeten och utveckling, planering och genomförande  av projekt och representerar föreningen i officiella sammanhang samt ansvarar för föreningens kommunikationsarbete.
  • Du har huvudsakligt ansvar för kontakt, utveckling och rekrytering av gamla och nya medlemmar i organisationen.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker [HÄR].

Kontakt

För mer information om tjänsten och Unga arrangörsnätverket är du välkommen att kontakta:

Nils Andrén, ordförande
nils.andren@svensklive.se
0768 – 13 70 58

Måns Katsler, kanslichef
mans@svensklive.se
0705 – 66 16 32

Om Unga arrangörsnätverket

Unga arrangörsnätverket är den del av Svensk Live som organiserar, utvecklar och förädlar framtidens arrangörer. Vi samlar arrangörer av livemusik från hela Sverige  och arbetar för att förbättra världen med livemusik och förbättra världen för livemusik!

Unga arrangörsnätverket är en demokratiskt religiöst och partipolitiskt obunden organisation som verkar för ungas politiska inflytande i kulturlivet och för att stärka kompetens hos våra arrangerande medlemmar. Våra medlemmar är föreningsdrivna, unga  gräsrotsarrangörer.  Tillsammans  med våra medlemmar driver vi bland annat frågor för en jämställd, inkluderande och hållbar live-bransch och samverkar med ett flertal aktörer runt om Sverige och Europa kring frågor som rör gräsrotskultur och arrangörskap.

Mer information om oss och vår verksamhet finns [HÄR].

Foto: Jennifer Söderlund