Indiego

Indiego organiserar, utvecklar och förädlar framtidens arrangörer.

Indiego är Svensk Lives verksamhet för dig som är ung och arrangerar/vill arrangera live-arrangemang tillsammans med andra. Hos oss kan du som 25 år eller yngre:

  • Åka på nätverksträffar, branschmässor och festivaler.
  • Söka finansiering för projekt och utbildning.
  • Stöd att utveckla dina arrangemang och din förening.
  • Ta del av föreläsningar och workshops.
  • Hjälp med att göra din röst hörd gentemot politiker och beslutsfattare.
  • Tillgång till nätverk med över 200 medlemsföreningar/företag inom livebranschen.
  • Ta del av utvecklingsprojekt såsom Greentopia, Dare to Care, Amplify etc.

Nätverk

Varje år gör vi 2 – 4 nätverksträffar med bra och roliga workshops och möjlighet att träffa andra unga arrangörer. Ofta ses vi i samband med något större arrangemang såsom Rosendal Garden Party, Way Out West, Viva Sounds, Live at Heart etc.

Kunskap och utveckling

Vi hjälper dig och dina evenemang att utvecklas och har personer som du kan höra av dig till för att få hjälp. Du kan också leta efter svar i vår WIKI.

Amplify

I vårt mentorsprogram Amplify utbildar och stöttar vi, tillsammans med professionella arrangörer inom vårt nätverk, ungdomar i deras strävan att utvecklas till fullfjädrade arrangörer. Amplify är öppet för alla som är intresserade av att skapa evenemang, även om de inte är medlemmar i Svensk Live.

Pengar till evenemang

Vårt Projektstöd – Ung arrangör kan våra medlemmar söka. Stödet är brett och kan gå till all verksamhet som har med live-arrangemang av musik att göra.

Bli medlem

Bli medlem i Svensk Live [HÄR]. För en ungdomsförening kostar medlemskapet 500 kr /år.
Har du ingen förening än men arrangerar ändå? Bli medlem i föreningen Amplify [HÄR]. Genom föreningen får du tillgång till all verksamhet Indiego gör för ungdomsföreningar och kan få stöd i uppstartsfasen.