Unga arrangörsnätverket

Svensk Live – Unga arrangörsnätverket organiserar, utvecklar och förädlar framtidens arrangörer.

Unga arrangörsnätverket har riktad verksamhet mot unga konsert- och festivalarrangörer. I vårt mentorsprogram utbildar och stöttar vi, tillsammans med professionella arrangörer inom vårt nätverk, ungdomar i deras strävan att utvecklas till fullfjädrade arrangörer.

Unga arrangörsnätverket samlar inom projekt Technixx unga, som inte definierar sig som män, med intresse för ljudteknik.

Unga arrangörsnätverket arrangerar årligen nätverksträffar för sina medlemmar på redan befintliga arenor såsom Where´s the Music?, Talk Town (Danmark), Way out West, Viva Sounds etc.

Samarbetsparter

Unga arrangörsnätverket är medlemsorganisation i Studiefrämjandet och många av våra kurser och workshops arrangeras i samarbete med dem. Studiefrämjandet erbjuder också våra medlemmar stöd lokalt för att verksamheten ska fungera på bästa sätt.

Unga arrangörsnätverket är medlem i MAIS – Musikarrangörer i samverkan. MAIS är ett samarbetsorgan för tio svenska musikförbund som genom dessa samlar musikföreningar runt om i Sverige. Genom MAIS har vi bl.a. varit med att ta fram Ny(A) Modigheter, ett projekt som ska ge stöd till arrangörer att genomföra modiga konsertidéer – konserter som sticker ut från det som vanligtvis bokas.


Bli medlem i Svensk Live – Unga arrangörsnätverket