Unga arrangörsnätverket

Svensk Live – Unga arrangörsnätverket organiserar, utvecklar och förädlar framtidens arrangörer.

Pop-it!

Svensk Live – Unga arrangörsnätverket har riktad verksamhet mot unga konsert- och festivalarrangörer. I vårt mentorsprogram Pop-it! utbildar och stöttar vi, tillsammans med professionella arrangörer inom vårt nätverk, ungdomar i deras strävan att utvecklas till fullfjädrade arrangörer.

Samarbetsparter.

Svensk Live – Unga arrangörsnätverket är medlemsorganisation i Studiefrämjandet och många av våra kurser arrangeras i samarbete med dem. Studiefrämjandet erbjuder också våra medlemmar stöd lokalt för att verksamheten ska fungera på bästa sätt.

Svensk Live – Unga arrangörsnätverket är medlem i MAIS – Musikarrangörer i samverkan. MAIS är ett samarbetsorgan för tio svenska musikförbund som genom dessa samlar musikföreningar runt om i Sverige. Genom MAIS har vi varit med att ta fram Ny(A) Modigheter, ett projekt som ska ge stöd till arrangörer att genomföra modiga konsertidéer – konserter som sticker ut från det som vanligtvis bokas.

LSU samlar Sveriges ungdomsorganisationer för att gemensamt förbättra förutsättningarna för ungas organisering. Svensk Live – Unga arrangörsnätverket är en av 82 medlemsorganisationer och genom medlemskapet får våra ungdomsföreningar möjlighet till utbildning via LSU|Metodo, rabatt på resor med SJ m m.