Dare to Care samlar arrangörer i Småland @ Rookiefestivalen!

Dare to Care är ett samarbete mellan Svensk Live och RFSU för att jobba förebyggande mot sexuella övergrepp. I livemusikvärlden – och överallt. Genom att sprida kunskap och medvetenhet vill vi bygga en positiv publikkultur som bygger på ömsesidighet i alla sexuella möten. Under 2019-2020 finansieras projektet av Svenska Postkodstiftelsen. Genom projektet hade vi i sommar möjlighet att vara på fem festivaler runt om i Sverige. Och nu vill vi sprida konceptet vidare till klubbar och andra arrangörer.

Därför bjuder vi in till regionala träffar och den 25 oktober vill vi bjuda in alla arrangörer i Småland som vill till en lunchträff i samband med Rookiefestivalens branschdag i Hultsfred.

Dessutom kommer vi att bjuda in representanter från länsstyrelse och polis. Detta för att koppla ihop er olika aktörer så att ni tillsammans ska kunna jobba med frågan utifrån era respektive perspektiv. Samtidigt passar vi på att se denna träff som ett första tillfälle att lyssna av intresse för att samlas i ett regionalt nätverk av arrangörer i Småland. Genom ett regionalt nätverk kan det finnas en möjlighet att få tillgång till regional finansiering och samverka kring olika saker och då inte bara kopplat till Dare to Care.

Programmet:
09:15 Hanna Rothelius presenterar Dare to Care på branschdagen.
11:45 Lunchträff med arrangörer och kortare genomgång av Dare to Care:s utbildnings- och kommunikationsmaterial.
Därefter finns möjlighet att prata mer, eller att lyssna på fler punkter på branschdagen.

Plats: Rock City, Transportagan 2, Hultsfred

Lokalen inklusive toaletter är tillgänglig med rullstol.

Hulingens Rockhotell ger en specialdeal för alla som kommer på träffen – middag och entré till Rookiefestivalen 100 kr.

OSA till hanna@svensklive.se senast 20 oktober så vi kan planera för mat, tack!

Välkomna! /Hanna, Svensk Live & Putte, Hulingen Rockhotell