Unga arrangörsnätverket: Välkomna till CHECK! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer.

CHECK! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter och körs i Jönköping 21-22 november.

Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för arrangörer, men också hur man kan skapa samarbeten med privata aktörer. De här dagarna kommer att vara inspirerande, men också praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap.

Att delta i CHECK! är gratis tack vare stöd från MAIS, Jönköpings kommun, Region Jönköpings län, Destination Jönköping, Västra Götalandsregionen och Studieförbundet Bilda.

Anmälan
Det går att anmäla sig från 12 oktober. Först till kvarn gäller och i första hand får endast två personer per förening plats. Övriga placeras på en reservlista tills vi stänger anmälan, 13 november kl 12:00, och kommer då med i den ordningen som de anmälts. Anmälan är bindande. Om du har anmält dig behöver du meddela oss i god tid om du får förhinder. Om du inte dyker upp debiteras 600 kr. Du kan alltid överlåta din plats till någon annan i din organisation om du meddelar oss vem som tar din plats. Till CHECK! anmäler du dig till hela eventet. Förtur ges till dig som deltar i båda dagarnas program.

2020 är ett speciellt år och alla arrangemang behöver anpassas till det rådande smittoläget i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta gäller självklart också CHECK! 2020. Allt för att ni ska känna er säkra och för att vi inte ska sprida smitta till andra.

Läs mer om Check och anmäl dig [HÄR]