Välkommen på arrangörsmingel i Malmö!

Den 17 oktober bjuder vi in till arrangörsmingel i Malmö. Vi startar med en visning av utställningen Noisy Neighbours på Form/Design Center kl. 17 där vi få veta mer om arbetet med kulturljudzonen och diskuterar kulturens plats i en förtätad stad etc.

Efter det fortsätter vi samtalen på Svensk Live-kontoret och vi bjuder på snacks, mingel och livemusik med bandet IGÅR. Varmt välkommen!

Anmäl dig [HÄR] så vi vet att du kommer!

Noisy Neighbours
Hur säkrar vi kulturens och produktionens platser när staden förtätas? Vad händer när vi prioriterar den befintliga stadsvävens långsiktiga underhåll före snabb nybyggnation? I utställningen och samtalsserien NOISY NEIGHBOURS utmanar de rådande planeringsideals fokus på kortsiktigt ”värdemaximerande” och lägger fokus på stadens mer värdelösa värden. Läs mer om Noisy Neighbours [HÄR].

IGÅR
Det svenska indiepop bandet IGÅR skriver musik från sina hjärtan för att hitta in i andras. Deras musik är något man kan lyssna på vid livets toppar likaså dalar. Igenkänningsfaktorn till texten är hög hos många eftersom IGÅR skriver om saker som verkligen har hänt. “Jag skriver en låt om igår så att jag kan leva vidare imorgon” och därmed namnet IGÅR, musik som man lyssnar på för att komma vidare i livet. Lyssna på IGÅR [HÄR].

               

Har du några frågor, kontakta Måns Katsler på mans@svensklive.se. Arrangörsminlet genomförs av Skånsk Live med stöd av Region Skåne.