Greentopia @ Way Out West 2023

Den 10-11 augusti samlas företag, offentliga aktörer och civilsamhället återigen under Way Out West för Greentopias årliga klimatmöte.

För att nå FN:s globala mål och förhindra en eskalerande klimatkris behöver vi en snabb, storskalig och rättvis samhällsomställning. För att lyckas med detta måste alla vara med och bidra. Och de som har störst plattform har de största möjligheterna, men också det största ansvaret.

Vi tror på evenemang som en förändrande kraft.

De kan förena, mobilisera och inspirera människor. De kan vara platser där vi diskuterar och fantiserar om framtiden. Evenemang är en minikopia av samhället, vilket gör dem till en unik plattform för innovation och förändring.

Därför bjuder vi arrangörer, företag, forskare, konstnärer, offentliga aktörer, innovatörer, aktivister och civilsamhället till ännu ett klimatmöte under Way Out West, för att tillsammans visualisera och bygga framtiden.

 

Datum och tid: torsdagen den 10 augusti kl 13 – fredagen den 11 augusti kl 16
Plats: Göteborg (exakt plats: TBA)
Pris klimatmöte + festivalpass: 3 100 SEK (ink moms)
Mer info och anmälan finns [HÄR]

Delar av klimatmötet sker på musikfestivalen Way Out West i Slottsskogen. Inträde till festivalen den 10-11 augusti ingår i priset. Bland artisterna som uppträder finns Tove Lo, Blur, Aurora, The Soundtrack Of Our Lives och Sara Parkman. Se hela festivalens lineup [HÄR].

 

Förra årets klimatmöte gästades av Linnéa Claeson, Maxida Märak, Live Nation, Sustainable Punk, Fridays For Future/Climate Live, Klimatpsykologerna, The New Division, Jävligt Gott, Reformaten, Spendrups, SJ, Pussy Riot, Houdini, Greenwashing i Sverige, Innofest, Västtrafik m.fl.

Arrangörer & partners