Grattis alla arrangörer i Svensk Live!

PRESSMEDDELANDE: PRIS TILL FÖREBYGGANDE ARBETE MOT SEXUELLA OFREDANDEN PÅ FESTIVALER

Svensk Live, Polisen, RFSU och Länsstyrelsen i Stockholm har tillsammans tilldelats första pris i den svenska brottsförebyggande deltävlingen till European Crime Prevention Award. Se pressmeddelande från BRÅ nedan.

– Otroligt hedrande att få detta pris efter allt slit som vi ju aldrig hade kunnat klara själva. Samarbete och samverkan samt olika roller och infallsvinklar som kompletterar varandra har gett resultat. Vi kommer att fortsätta vårt arbete tillsammans med medlemmarna i Svensk Live även under de kommande åren, säger Andrea Wiktorsson som är ordförande för Svensk Live och VD för Storsjöyran i Östersund.

– I övriga Europa är intresset väldigt stort för vårt arbete och vi delar med oss av våra erfarenheter i många olika sammanhang, nu får vi ytterligare ett bra tillfälle under den Europeiska finalen av European Crime Prevenion Award som äger rum i Österrike den 4-6 december, säger Joppe Pihlgren, verksamhetsledare på Svensk Live.

Kontakt:
Joppe Pihlgren
Verksamhetsledare Svensk Live
Tel 0708 76 81 60
joppe@www.svensklive.se

Pressmeddelande BRÅ: Pris till förebyggande arbete mot sexuella ofredanden på festivaler

Svensk Live är en ideell förening som samlar fler 200 svenska arrangörer av festivaler och konserter m.m. under devisen: Förbättra världen med livemusik och förbättra världen för livemusik!