Check! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer

MAIS välkomnar arrangörer till två kreativa och innehållsrika dagar i Göteborg den 19-20 november.

Check! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för musikarrangörer. Check! har fokus på musik, men arrangörer inom andra områden är också välkomna. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Under Check! 2016 får du möjlighet att fördjupa dig i ämnen som – hållbarhet, säkerhet och trygghet, normkritik och breddande av konstformer. Du har också chansen att knyta kontakter för nya samarbeten och lära av bra exempel från andra arrangörer.

Vi som bjuder in till Check! har stor erfarenhet av att arrangera konserter, men vi vill också lära oss mer – av dig! Det är de fria arrangörerna som skapar en musikalisk mångfald över hela landet. Ni vet bäst vad våra etablerade arrangörsnätverk bör hjälpa till med.

Mer information och anmälan finns på MAIS hemsida.