AMPLIFY! – 25 deltagare i vårens mentorsprogram för unga live-arrangörer

Under våren 2020 kommer 25 deltagare att genomgå en digital arrangörsutbildning, planera och genomföre ett live-arrangemang med stöd av professionella arrangör som mentorer.

Deltagarna är spridda över stora delar av landet och vi kommer under våren få uppleva live-arrangemang inom AMPLIFY! i Skåne, Halland, Småland, Västra Götaland, Östergötland, Dalarna m.fl.

– Vi är glada att så många vill ta del av AMPLIFY! och att deltagarna är spridda över stora delar av landet. Detta visar att det finns gott om framtida arrangörer så att vi under lång tid framöver kan få uppleva live-arrangemang i städerna och på landsbygden, säger Ronja Wahlberg utvecklingsansvarig för Svensk Live – Unga arrangörsnätverket.

Om AMPLIFY!

AMPLIFY! är ett gratis mentorsprogram för unga arrangörer av livemusik där deltagarna med stöd av professionella arrangörer som mentorer och genom digitala utbildningar får kompetensutveckling och stöd för att utvecklas till morgondagens arrangörer.

AMPLIFY! är ett samarbete mellan Svensk Live – Unga Arrangörsnätverket och DMG Education med delfinansiering av Statens Kulturråd. Läs mer om AMPLIFY! HÄR