Unga Arrangörsnätverket: Uppdaterad information om Årsstämma 2020

Som vi tidigare meddelat har vi varit tvungna att flytta Årsstämma 2020 då regeringen med anledning av den pågående COVID-19-epidemin gjort begränsningar i hur mycket folk som får samlas på en och samma plats samtidigt.

I ett första läge meddelade vi att stämman skulle hållas den 25 april, vilket vi var tvungna att revidera och det är sedan ett tag klart att Årsstämma 2020 kommer hållas via verktyget VoteIT 30 april – 7 maj.

Deltagande vid årsstämman

Anmälan
Anmälan görs HÄR. Dagen före stämman kommer vi att skicka ut information till alla anmälda  om hur ni gör för att delta. Informationen skickas till den e-postadress du angett vid anmälan.

Rösträtt
Vid årsstämman har varje medlemsförening en (1) röst och vi kommer att anta att den som anmält sig först är den som ska rösta.

Adjungering
Ni kan anmäla flera deltagare från er förening om ni vill. De som inte har rösträtt kommer att vara s.k. adjungerade vid mötet. Detta innebär att man får delta i hela mötet och de diskussioner som förs samt ta del av all information. Dock har man som adjungerad inte rösträtt.

Kontakt
Har du några frågor? Kontakta oss:

Måns Katsler
Verksamhetsansvarig
mans@svensklive.se
0705 66 16 32

Ronja Wahlberg
Verksamhetsutvecklare
ronja@svensklive.se
0722 18 18 50