Småland Live: Arrangörsträff på Eksjö Stadsfest

Lördagen 27 augusti är du varmt välkommen till Småland Lives nätverksträff med fokus hållbara evenemang på Eksjö Stadsfest.

Under dagen summerar vi hur det gått för sommarens festivaler och konserter och pratar om hur arrangörer kan arbeta med hållbarhet vid sina evenemang.

Vi träffas på Eksjö Stadshotell kl. 15 och avslutar med en bit mat vid 17-tiden. Efter det njuter vi av Eksjö Stadsfests fantastiska program. Träffen är gratis tack vare stöd från Region Jönköpings Län.

Anmälan & frågor

Anmäl dig [HÄR] senast 24 augusti. Har du några frågor kontaktar du Måns Katsler på mans@svensklive.se / 0705 – 66 16 32

Program

15.00 Varmt välkomna!

Småland Lives ordförande Maria Stejdahl hälsar alla välkomna och berättar om sitt arbete med Eksjö Stadsfest.

15.15 Svensk Live summerar sommaren och berättar om sitt hållbarhetsarbete inom Greentopia.

Svensk Live är den den svenska livemusiken röst och arbetar för att främja, stötta och utveckla livemusiken. Svensk Live samlar ca 300 konsertarrangörer, festivaler, destinationer, nöjesparker etc. Under pandemin har Svensk Live påverkat kulturpolitiken för att krisstöden ska vara utformade på ett så bra sätt som möjligt. Svensk Live driver och samarbetar kring flertalet utvecklingsprojekt såsom Greentopia, Dare to Care, Amplify etc.

15.45 Föreläsning med Nina Ekelund från Transformity.

Med ena foten i Stockholm och den andra i Småland driver Nina klimattransformationen framåt. 2010 grundade Nina företagsnätverket Hagainitiativet och är dess generalsekreterare. Hon har tidigare arbetat på bland annat Miljöförvaltningen, Naturvårdsverket, Statsrådsberedningen och Stockholm Resilience Centre. Nina har de senaste åren varit med på listan över den 100 mäktigaste i Hållbarhetsverige. 2014 utsågs hon till Sveriges miljömäktigaste kvinna.

16.45 Tillsammans summerar vi dagen.

17.00 Småland Live bjuder på mat och är alla välkomna att ta del av Eksjö stadsfest.


Om Småland Live

Småland Live är ett regionalt nätverk av, med och för livearrangörer i Region Jönköpings- Kalmar- och Kronbergs län. Du som är medlem i Svensk Live och verksam livearrangör i Småland är gratis med i vårt nätverk. Bli medlem!