Skånsk Live – Välkommen till diskussion om andrahandsförsäljning av konsertbiljetter den 29 maj

Mejeriet i Lund har tillsammans med Babel och Inkonst i Malmö under parollen UNVIK FALSKA BILJETTER! uppmanat sina besökare att vara observanta på problem som kan uppstå i samband med andrahandsförsäljning av biljetter och att alltid kontrollera biljettpris och tillgänglighet på arrangörens hemsida.

Den 29 maj bjuder Skånsk Live in alla live-arrangörer av popmusik i regionen till en träff där vi tillsammans sammanfattar och identifierar problem som finns med andrahandsförsäljning av biljetter och försöker hitta en gemensam strategi framåt.

Plats: Svensk Lives kontor, Norra Vallgatan 20 i Malmö
Tid: 15.00 – 17.00
Anmälan via mail till mans@svensklive.se


Om Skånsk Live
Skånsk Live är ett regionalt nätverk med syfte är att stärka infrastrukturen för alla de genrer som ingår i begreppet popmusik och arbetar med kunskap, kontakter och kompetens samt att stärka arrangörernas ekonomi så att de kan genomföra fler konserter och därmed utveckla sig själva och de artister de anlitar. Allt för att Skånes inhemska men också tillresta publik ska få ett ökat konsertutbud med ett mångfald musikaliska uttryck. Under 2019 finansieras Skånsk Live med stöd från Region Skåne.