Skånsk Live: Välkommen på nätverksträffar i maj om trygghet och tillgänglighet

Dare to Care – 10 maj

Dare to Care är ett utbildnings- och kommunikations-koncept som handlar om att skapa en publikkultur som förespråkar kommunikation, ömsesidighet och samspel i sexuella relationer.

Tillsammans med Malmöfestivalen och RFSU bjuder vi in till en utbildningsträff där vi går igenom hur du som arrangör kan arbeta för en positiv publikkultur som förespråkar kommunikation, ömsesidighet och samspel i sexuella relationer. Vill du redan nu veta mer om Dare to Care, gå in på daretocare.se

Kort info
Vad? Dare to Care
När? 10/5 kl 9.30-12.00 (vi startar med frukost 9.30)
Var? Malmöfestivalen, Rådmansgatan 9 Malmö

Tillgänglighet & inkludering – 23 maj

Tillsammans med Mejeriet i Lund bjuder vi in till en lunchträff för att inspirera arrangörer att skapa bättre tillgängliga och inkluderande evenemang för rullstolsanvändare.

Under våren har en kartläggning genomförts om hur tillgänglighet och inkludering vid skånska evenemang ser ut i praktiken och nu vill vi dela med oss av resultatet och identifierade utvecklingsområden.

Ni kommer bland annat få möta Eddie Wheeler från Creative Point som ger oss en kortversion av föreläsningen ”Det handlar inte bara om rampen” och Lars-Göran Wadén från TK-Appen som ger oss en workshop i hur arrangörer på ett enkelt sätt kan skapa tillgänglig information för sitt evenemang.

Kort info
Vad? Tillgänglighet & inkludering
När? 23/5 12.00 – 15.00
Var? Kulturmejeriet, St Södergatan 64 Lund

Anmälan

Anmäl dig till träffarna [HÄR].

Skånsk Live drivs med stöd av Region Skåne