Skånsk Live bjuder in till samtal om Covid-19-epidemins påverkan på livescenerna i regionen och vad som behöver göras framöver

Skånsk Live bjuder tillsammans med Julius Production in till samtal om den pågående Covid-19-epidemins påverkan på livescenerna, vilka prioriteringar som gjorts och hur vi på ett säkert sätt kan öppna upp igen. Vi kommer också gå igenom hur ansökan om regeringens andra krisstöd och Kulturrådets verksamhets- och projektbidrag för musikarrangörer fungerar.

Joppe Pihlgren från Svensk Live kommer att berätta om hur arbetet med att få till stöd till livemusiken har fortgått, vilka prioriteringar som gjorts och vad vi tror om vägen framåt. Tillsammans resonerar vi också kring hur vi på ett så smittsäkert sätt som möjligt ska kunna öppna upp igen.

Vi går igenom Kulturrådets verksamhets- och projektbidrag till Musikarrangörer inför ansökan som ska vara inskickad senast 13 oktober. Om ansökningsomgången av det andra krispaketet från regeringen har öppnat går vi också igenom vad som kan vara bra att tänka på inför ansökan.

Preliminärt program

17.00 Samling på Nöjesteatern
17.30 Corona-epidemins påverkan på live-scenerna, hur nya vägar har trampats upp och hur vi på ett säkert sätt kan öppna upp igen.
18.15 Genomgång av Kulturrådets verksamhets- och projektbidrag till Musikarrangörer inför 2021 och ger tips inför ansökan om regeringens andra krisstöd.

Kort info

När: 2 oktober
Plats: Nöjesteatern Amiralsgatan 35 Malmö [KARTA]
Tid: 17.00 – 19.00

Anmälan

Anmäl om du kommer [HÄR] och har du några frågor kontaktar du Måns Katsler på mans@svensklive.se.