Skånsk Live: Välkommen till sundets pärla den 10 november

Vi vill skapa en arena där arrangörer kan mötas, umgås och skapa nya samarbeten. Skånsk Live och Helsingborgs stad välkomnar därför dig och andra arrangörer av livemusik till en popkonferens på Röda Kvarn i Helsingborg den 10 november.

Popkonferensen fokuserar på att skapa nya samarbeten och du kommer få mycket tid till att prata med andra arrangörer. Vi kommer också prata om livemusikens förutsättningar efter pandemin, hur samarbeten mellan lokala arrangörer och städer fungerar, interregionala samarbeten och mycket mer.

Fokus ligger på samarbeten inom öresundsregionen, men vi välkomnar alla arrangörer av populärmusik i Skåne, Småland, Halland och Blekinge samt Danmark som vill utforska möjligheter till samarbete.

Vi avslutar dagen med middag och konsert med Tomas Andersson Vij på The Tivoli.

Program och anmälan

Anmäl är nu stängd. Har du inte anmält dig men vill delta, kontakta Måns Katsler. Deltagarlista hittar du [HÄR] (senast uppdaterad 2022-11-06 kl 18.09).

Program för dagen hittar du [HÄR].

Popkonferensen är gratis (inkl. mat och konsert). Har du några frågor hör du av dig till Måns Katsler på mans@svensklive.se / 0705 – 66 16 32.

Hoppas vi ses på Röda Kvarn och The Tivoli.

Varmt välkommen!


Skånsk Live i samarbete med Helsingborg stad och med stöd från Region Skåne och Event in Skåne