Evenemangssäkerhet – Utbildning 23 maj

Evenemangsbranschen står inför nya utmaningar. Kraven på säkerhet och trygghet växer i takt med att regelverk och riktlinjer stramas åt. Som arrangör kan det både vara svårt och utmanande att veta vilka regler som gäller, vem man ska kontakta och hur man lägger upp en hållbar säkerhetsplan för sitt evenemang.

Skånsk Live, Kristianstad kommun och Visit Skåne har nu tillsammans med MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) glädjen att kunna bjuda in till en utbildning i evenemangssäkerhet. Du får kunskap, konkreta verktyg och inspiration med dig hem i hur du arrangerar trygga och säkra evenemang.

Utbildningen är kostnadsfri och riktar sig till dig som är arrangör av publika evenemang.

Anmälan

Anmäl dig till utbildningen [HÄR].

Utbildare: Petter Säterhed, MSB

Utbildare är Petter Säterhed, med över 25 års erfarenhet inom evenemangssäkerhet. Petter arbetar för närvarande på MSB inom säkerhet i offentlig miljö.

Han har tidigare säkrat välkända evenemang så som Way out West, Vasaloppet, Peace & Love och Malmöfestivalen. Petter föreläser också på Skandinaviens akademiska utbildningar inom evenemangssäkerhet. Som redaktör och huvudförfattare för ”Säkerhetsguide för evenemang” bidrar han till att dela sina kunskaper och erfarenheter inom området.

Kort info

Säkerhet vid evenemang – utbildning MSB
Torsdagen den 23 maj 13.30-17.00
Anmäl dig [HÄR]
Biljardkompaniet, Kristianstad (Videllsgatan 6)
Karta