Support Your Artist 2020

I vår tystnade live-scenen för att rädda liv och hela live-scenen befinner sig i en krissituation. Nu måste vi rädda live-scenen! Därför startades Support Your Artist med målet att kulturlivet ska finnas kvar när Covid-19-epidemin är över!

Support Your Artist är en plattform som vill bidra till att rädda live-scenen med er hjälp! 

Därför har Support Your Artist tagit fram en gemensam kollektion merch. Överskottet fördelas solidariskt mellan de parter som har hjälpt till att bygga upp Sveriges Livescener.

Fans kan välja att stötta en specifik artist och samtidigt stödja de andra aktörerna som gör den artistens liveuppträdande möjliga. Eller så kan de välja att stötta kulturvärlden genom att välja “Live Scenen” istället för en artist.

Tillsammans gör vi det möjligt att hjälpa människor med målet att kulturen ska finnas kvar efter denna epidemi är över. Tillsammans gör vi skillnad!

Målet är att livescenerna ska finnas kvar när denna pandemi är över!

Hur gör vi för att vara med?
Som live-scen, arrangör, mangement etc. ansluter du dig genom att bli medlem i Svensk Live. Som artist kan man ansluta sig till plattformen väldigt smidigt from fredag 8/5 2020 genom att fylla i formuläret som finns på hemsidan www.SupportYourArtist.se

Marknadsföringmaterial
Är ni media?
Är ni en live-scen?
Är du artist?
Är du ett fan?