Medlemsmöte på Liseberg den 4 november

I samarbete med Liseberg välkomnas alla medlemmar på medlemsträff den 4/11 på Liseberg i Göteborg. Vi börjar kl. 11.30 och avslutar vid 16.30. På kvällen bjuds det på middag och en spelning med Ulf Sturesson på Storan.

Program

11.30 – 12.00 Lunchmacka och hej! 

12.00 – 13.00 Maktens Musik – vår nya rapport och det arbete vi gör med att förändra musikpolitiken presenteras.

Vi genomför en workshop och summerar oss inför det fortsatta arbetet med att få kommuner och regioner i hela landet att förbättra popmusikens förutsättningar. Vem gör vad? Kan vi bilda regionala kluster? Vilket stöd och vilka aktiviteter kan Svensk Live bidra med? Vad blir nästa steg? etc. Joppe Pihlgren, verksamhetsledare svensk Live håller i denna punkt.

13.00 – 13.30 Medlemsfrågor.

Information om vad svensk Live gör och lite olika anekdoter från vardagen samt diskussion om vad Svensk Live ska göra mer och bättre? Vilka är framtidsfrågorna?

13.30 – 15.00 Artisters syn på arrangörer.

Jonna Löfgren som spelar/spelat med Glasvegas, Hurula och Anna Ternheim med flera och Conny Nimmersjö från Bob Hund som också har en solokarriär blir intervjuad av Per Alexanderson. Vad kan vi utveckla? Vad görs bättre i andra länder? Vad är vi bäst på i Sverige?

15.00 – 15.30 Fika. 

15.30 – 16.30 Kompetensutveckling 2018.

Förslag till utbildningar, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte under 2018 presenteras och vi beslutar om inriktning och mål för dessa. Marita Isaksson från Svensk Lives styrelse håller i denna punkt.

17.00 Liseberg bjuder på middag.

19.00 Konsert med Ulf Sturesson och visning av Storan i Göteborg.

Vi blir bjudna på konsert med Ulf Sturesson och visning av Storan i Göteborg. PK/Frihamnen och Pontus Sillrén/United Stage är värdar för denna del av kvällen.

Anmälan

Är du medlem? Anmäl dig HÄR senast 27 oktober. HÄR blir din organisation medlem.

Boende

Vi rekommenderar Hotel Liseberg Heden eller Gothia Towers för boende.

Varmt välkomna!