Skånsk Live: Välkommen på infoträff för livearrangörer av popmusik

Region Skåne har beviljat Skånsk Live stöd för att utveckla ett skånskt arrangörsnätverk och ekonomiskt stötta livearrangörer av popmusik i regionen.

Den 25 februari 2019 bjuder vi in till en informationsträff i Kristianstad där vi presenterar Skånsk Live och berättar om hur ni ska göra för att ta del av nätverket och det ekonomiska stödet. Till träffen har vi bjudit in Anders Olsson från Kristianstad Kommun och Petra Kuritzén från Event in Skåne som kommer att prata om deras respektive verksamhet. Petra Kuritzén kommer också att prata om hur de arbetar med hållbarhet. Vi avslutar med att äta tillsammans och efter det konsert med Jesse Dayton. Träffen genomförs i samarbete med Svensk Live, Kristianstad Kommun och Kulturföreningen Äntligen.

Kort info

Vad?: Informationsträff för livearrangörer av pop med Skånsk Live.
Var?: Rådhus Skåne, Västra Storgatan 12, 291 32 Kristianstad.
När?: 25 februari kl. 16.30

Frågor & anmälan

Har du några frågor, kontakta Måns Katsler på mans@svensklive.se eller 0705-6616342. Anmälan gör du HÄR.

Om Skånsk Live

Skånsk Live är en ideell förening och ett nätverk med syfte är att stärka infrastrukturen för alla de genrer som ingår i begreppet popmusik. Det gör vi genom att vara just ett nätverk som arbetar med kunskap, kontakter och kompetens men också genom att stärka arrangörernas ekonomi så att de kan genomföra fler konserter och därmed utveckla sig själva och de artister de anlitar. Hela syftet med att stärka arrangörer är att Skånes inhemska men också tillresta publik ska få ett ökat konsertutbud med ett mångfald musikaliska uttryck.

Under 2019 har Skånsk live beviljas pengar från Region Skåne för att samla, utveckla och ekonomiskt stötta livearrangörer av pop i Skåne.